Algemene Voorwaarden

Voorwaarden

Hieronder vind u de Algemene voorwaarden van Knushuys.

Hier kunt u terecht voor al uw vragen, Informatie en service betreffende de webshop van Knushuys. 

Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar info@knushuys.nl wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om uw vragen te kunnen beantwoorden.

Inhoud: 

  • Levertijd
  • Ruilen of retourneren 
  • Garantie

Levertijd:

Knushuys streeft naar een zo snel mogelijke levertijd. Wij doen dan ook ons best om uw bestelling binnen 1 a 2  werkdagen te verzenden.  Natuurlijk zijn wij afhankelijk van onze postbezorgers, waardoor het ook voorkomt, vanwege drukte, dat de levering wat vertraagd is. Gelukkig komt dit zelden voor. Wij zullen ons uiterste best doen om uw artikel(en) zo spoedig mogelijk bij u te kunnen leveren.o

Retour beleid

 

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Retouren die na 14 dagen bij ons binnen komen, kunnen wij NIET meer in behandeling nemen. Je kan voor een retour een aanvraag indienen door een e-mail sturen naar info@knushuys.nl. We vragen de volgende dingen van je bij het retourneren:

  • Om welk item het gaat het.
  • Vermeld in de mail, dat datum dat u besteld heeft.

Wanneer u een retour opstuurt, zorg dan dat uw track en trace bewijs bewaard blijft totdat de retour bij ons verwerkt is!
Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. 

 Let op! De retourkosten zijn voor EIGEN REKENING. . Jouw vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact op via info@knushuys.nl of via het contact formulier in de webshop. 

Let op!!  Alle Sale artikelen kunnen niet retour worden gestuurd….

Garantie

Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wij willen vragen om zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na constatering van het gebrek een melding bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@knushuys.nl

Identiteit van de ondernemer

Knushuys
Zevenkampse ring 199
3068PZ Rotterdam
Nederland

T (064) 897-2807
E Info@knushuys.nl

KVK 78727545
BTW nummer NL003372465B61